Entegrasyon nedir? | Pazaryeri Entegrasyonlarının Önemi

2021-03-18

Pazaryeri Entegrasyonu E-Ticarette Ne Yapar?

Son zamanlarda bir zorunluluk haline gelen pazaryeri entegrasyonu, e-ticaret ve online alışveriş dünyasının vazgeçilmezleri arasında yerini almıştır. E-ticaret pazarı entegrasyonu size zaman kazandırır ve çalıştırdığınız mekanizmayı daha düzenli hale getirmenize yardımcı olur. Pazaryeri entegrasyonu sayesinde, manuel ürün yükleme ve güncellemelerden kurtulur ve her şeyin otomatik ve düzenli olarak yapılmasını sağlarsınız. Pazar yeri entegrasyonu bir e-ticaret sitesi için önemli midir? Eğer sorarsan, kesinlikle önemli. Bu sayede markanızın bilinirliğini artırabilir, ürünlerinizi birçok yerde aktif olarak tanıtabilir ve satışlarınızı artırabilirsiniz. Pazaryeri entegrasyonu sayesinde birçok kullanıcıya hızlı bir şekilde ulaşabilir, böylece e-ticaret sitenizi büyütebilirsiniz.

Pazaryeri Entegrasyonu Gerekli mi?

İşletmenizi büyütmek ve daha fazla kitleye ulaşmak için bir hedefiniz varsa, e-ticaret pazarı entegrasyonu gereklidir. Pazar yeri entegrasyonu size kar sağlar ve büyümenizi kolaylaştırır. Online alışveriş yapmaya karar verenler ve işlerinde başarıya ulaşmak isteyenler birçok parametre ile hareket etmelidir ve pazar yeri entegrasyonları büyük önem taşımaktadır. E-ticarette bu girişim işinizi kolaylaştırır ve size pratiklik sağlar. Kargo takibi, online ödeme, ürün takibi, ürün güncelleme gibi gerekli işlemleri kolaylıkla gerçekleştirebilir, işinizi daha basit bir şekilde yönetebilirsiniz. Ayrıca satış grafiğinizi düzenli olarak raporlayabilir ve görüntüleyebilirsiniz.

Pazaryeri E-Ticarete Nasıl Entegre Edilir?

Bunun için özel olarak geliştirilmiş yazılımlar var. E-ticaret sitesi için özel olarak hazırlanan paketler, e-ticaret sitenize eklenir veya size özel bir paket içerisinde hazırlanır. İşini doğru yapan güvenilir bir yazılım firması ile anlaşabilir ve bu konuda gerekli bilgileri alabilirsiniz. Pazaryeri entegrasyonu size ve markanıza büyük katkı sağlar. Günümüz dünyasında e-ticaret sitesi online alışveriş perakende siteleri için yeterli değil; n11, gittigidiyor, Hepsiburada ve trendyol gibi şirketlerde eşleştirilir ve kullanıcılar için pazaryeri entegrasyonu sağlar.

VikaON Pazaryeri Entegrasyonu nedir?

2021 için özel olarak geliştirilen e-ticaret siteleri için hazırlanan e-ticaret pazar yeri entegrasyonu, vikaon sayesinde size harika bir deneyim yaşatacak. İnternet satış operasyonunuzu geliştirmek ve daha fazla kitleye ulaşmak için size özel olarak hazırlanan vikaon e-ticaret paketleri sayfasına göz atabilir, size uygun paketi seçerek aksiyon alabilirsiniz. Bu sayede toplu işlem gerçekleştirebilir, varyantlarınızı yönetebilir, stok takibi uygulayabilir, evraklara göre sınıflandırma ve stok ayrıştırma özelliği yapabilir, XLM sayesinde işlemlerinizi daha kolay ve kolay hale getirebilirsiniz. Faturaları yazdırabilir ve işlemlerinizi kontrollü bir şekilde sağlayabilirsiniz.

VikaON E-Ticaret Paketleri Pazaryeri Entegrasyonuna Neler Dahil?

Vikaon, özel olarak geliştirdiği yazılım teknolojisi ile işlerinizi kolaylaştıracak, pazaryeri entegrasyonu ile size büyük kolaylık ve özel fırsatlar sunacaktır. E-ticaret paketlerine göz atabilir ve yeniliklerden haberdar olabilirsiniz.

E-ticaret pazarı entegrasyon paketinin içindekiler:

  • N11
  • GittiGidiyor
  • Amazon
  • HepsiBurada
  • Trendyol
  • ÇiçekSepeti
  • FLO
  • PttAvm
  • AliExpress

Ekstra Modüller aşağıdaki gibidir;

ERP Entegrasyonu
iOS Uygulama seçeneği
Android Uygulama seçeneği
Özel Alışveriş
InstaShop
Blog
SMS Entegrasyonu
Facebook Mağazası
Tarayıcı için anlık bildirim