Amerika’ya E-İhracat ile Nasıl Ürün Satabilirsiniz?

2022-06-27

Amerika Birleşik Devletleri’ne ürün satmak için mikro ihracat kapsamındaki kargo yöntemlerine başvurabilirsiniz. Bahsi geçen mikro ihracat sisteminin çeşitli adımları bulunur. Bu adımlarla tek tek ilgilenmek, gerekli belge, izin ve prosedürleri tamamlamak gerekir. Tek başınıza bu işlemleri yapmaktan çekiniyorsanız profesyonel yardım ile e-ticaret paketleri satın alarak tüm ihtiyaçlarınıza çözüm bulabilirsiniz. Ancak yine de “Amerika’ya e-ihracat ile nasıl ürün satabilirsiniz?” sorusunun cevabı bununla sınırlı değildir.

Bir e-ihracat sitesi kurarak Amerika’ya ürün satmak konusunda ilk adımı atabilirsiniz. Ancak bunun için yeterli donanım ve birikiminiz yoksa mutlaka gerekli profesyonel yardımı veya ihtiyaç duyacağınız eğitimleri almanız gerekir. Böylece Amerika’ya e-ihracat ile nasıl ürün satabilirsiniz sorusu hakkında da daha kesin çözümler üretebilirsiniz.

Nereden başlayacağınıza karar veremediyseniz VikaON üzerinden sizin satış tarzınıza, istek ve ihtiyaçlarınıza uygun olarak tasarlanan anahtar teslim e-ihracat paketlerine göz atabilirsiniz. Aynı zamanda kalıcı çözümler için e-ihracat danışmanlığı alarak sürdürülebilir bir web sitesi yönetimi bilgisine de erişebilirsiniz.

 

Amerika’ya E-İhracat Yapmanın Avantajları ve Dezavantajları

Türkiye’den Amerika’ya e-ihracat yapmak devamında birçok avantajı getirir. Amerika’ya e-ihracat ile nasıl ürün satabilirsiniz sorusu kadar avantajlarının neler olduğu da sorulmaktadır. Bu avantajlar şu şekilde sıralanabilir:

 

  • Dolar bazında kazanç elde etme imkanı,
  • Resmî kurumların sunduğu e-ihracat teşvikleri sayesinde sürecin kolaylaşması,
  • Dünya’nın en büyük e-ticaret pazarlarından birinde aktif olma fırsatı,
  • KDV iadesinden ve vergi muafiyetinden yararlanma şansı,
  • Mikro ihracatın sağladığı avantajlar,
  • Amerika’da birçok Türk’ün yaşıyor olması,

 

E-İhracat, Türkiye gibi gelişmekte olan ülkelerden yapılmak istendiğinde cazip bir iş modeli olmasının yanında baz olumsuzluklar da içerebilir. Ancak doğru bir dinamik kurulduğunda dezavantajları en aza indirebilirsiniz. Kargo süreçlerinin uzaması, yoğun rekabet ortamı ve pek çok giderin olması dezavantaj gibi görülse de doğru yönetildiğinde olumsuz yönler giderilebilir. E-İhracat çözümleri sayesinde sektöre hızlı bir şekilde başlayıp bu yolda emin adımlarla ilerleyebilirsiniz.

 

Amerika’ya E-İhracat ile Ürün Satma Süreci Nasıl Yönetilir?

Amerika’ya ürün satma süreci için ilk olarak e-ihracat sitenizi kurup pazaryeri entegrasyonunu tamamlamanız sağlanır. Global pazaryerlerini ayrıntılı araştırmak ve uygun ürünler bulmak için profesyonel yardım alabilirsiniz. Aynı zamanda çoklu dil yönetimi ile sitenizi tek panel üzerinden farklı ülkelerden erişilebilir hale getirebilirsiniz. Çoklu para birimi uygulamasına göre ülkelere göre fiyat tanımlama işlemini de kolayca yapabilmeniz mümkündür ayrıca yurt dışına göndereceğiniz kargolarda tam entegrasyon sağlayan bir sisteme sahiptir.

VikaON sayesinde yardım almak istediğiniz her an telefon desteğine başvurabilirsiniz. Her türlü sorunuza cevap bulmak için 7/24 müşteri hizmetlerine ulaşmanız da mümkün. Aynı zamanda ultra güvenli bir yazılım sistemine sahip olduğundan güvenlik ile ilgili bir sorun yaşamanız önlenir. Hızlı ve güvenli bir alt yapıyla e-ihracatınızı sorunsuz bir şekilde yapmanıza imkan sağlar. Sınırsız web alanı sayesinde, VikaON ayrıcalığıyla gelişmiş barındırma hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. Amerika’da satış yapmak için e-ihracat paketlerini alarak hızlı ve güvenli bir şekilde ürün satışlarına başlayabilirsiniz. Lokasyon bazlı karşılama, çoklu yabancı dil hizmeti, yurt dışı pazaryeri entegrasyonu, dil ve para yönetimi gibi çok çeşitli hizmetlere aynı anda sahip olabilirsiniz.